Els candidats de la CUP firmen un compromís ètic i d’acció política municipal

La CUP  ha fet públics el codi ètic i els principis d’actuació política. Els cinc primers candidats a la llista de la candidatura han firmat avui un document de compromís amb aquest codi ètic, tot posant a disposició de l’assemblea la revocació signada del seu càrrec en cas d’incomplir el principis ètics de la candidatura o de mantenir posicionaments que incompleixin el programa electoral.

La CUP  es compromet a promoure la participació i la presa de decisions vinculants per part de la ciutadania en tots els àmbits del municipi, també en l’institucional, tot prioritzant la participació directa i amb veu pròpia ciutadania i entitats en els plens municipals.

Codi ètic cup blanes

El compromís, a més a més, contempla la limitació de sou i de mandat a un màxim de dues legislatures, la renúncia a acceptar qualsevol tipus de regal pel fet de ser càrrec electe a l’Ajuntament i el compromís amb les línies d’acció política de la candidatura, que es decidiran de forma assembleària, tot habilitant sempre canals de participació oberts a la ciutadania per discutir les qüestions de gran transcendència.

assemblea blanes

Per altra banda, la formació de l’esquerra independentista celebrarà aquest divendres al vespre el seu acte final amb una jornada al carrer. L’acte compaginarà un recital de poesia, música, un pica-pica popular i parlaments dels primers integrants de la llista Jaume Pujadas, Clara Castrillo, i Joan Rota, tot amb una posada en escena que destacarà els principals eixos de la proposta política de la CUP.

Accediu al codi ètic.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s