Segueix el debat sobre sous i retribucions econòmiques dels càrrecs electes

Avui dilluns a les 18h els grups municipals hem estat convocats, a petició de l’equip de govern, per seguir debatent sobre les retribucions econòmiques dels regidors i grups municipals, així com sobre els sous per les dedicacions exclusives de l’alcalde i de la primera tinent d’alcalde.

La proposta inicial de l’equip de govern, rebutjada en el darrer ple municipal, suposava passar d’indemnitzacions mensuals pels regidors a rebre-les en funció de l’assistència als plens, juntes o comissions. D’entrada ens sembla una bona proposta, però el resultat final suposa un important augment de la despesa degut sobretot al que ara rebran els regidors a l’oposició, quantitat a la qual cal afegir-hi els sous de les dues dedicacions exclusives: el sou proposat de l’alcalde i de la primera tinent d’alcalde. La CUP va votar-hi en contra.

regidores cup blanes

Avui, la CUP portarem propostes per reduir la despesa i començar a parlar en termes realistes, ètics i amb sensibilitat social.

En aquesta reunió també està previst tractar el funcionament del plens municipals, les reunions prèvies a les juntes de govern (a les quals hi podran assistir tots els grups municipals) i la posada en marxa la comissió per la transparència, que esperem esdevingui una eina real per facilitar la informació i, per tant, la implicació de la ciutadania en la política municipal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s