Torna al Ple el debat sobre els sous i retribucions de l’alcalde i regidors

En aquest Ple (19h a la sala de plens) es tornarà a debatre, ja per tercera vegada, sobre els sous i retribucions que rebran els càrrecs electes (tant de l’equip de govern com de l’oposició)  i  la subvencions pels grups municipals per aquesta legislatura. La proposta que l’equip de govern porta al Ple és pràcticament la mateixa que fou rebutjada per la oposició fa un parell de setmanes. A més en aquesta ocasió la proposta no ha estat ni tan sols exposada a la totalitat dels grups municipals, i molt menys a la ciutadania.

La proposta fixa un sou de 52.500 i 42.500 euros bruts anuals per les dues dedicacions exclusives de l’alcalde i la primera tinent d’alcalde, respectivament. Pel que fa a la retribució per la resta de regidors i grups municipals la proposta no varia respecte la que ja es va rebutjar en l’anterior Ple ( més detalls a  https://goo.gl/YQEbmJ ).

sous ajuntament blanes independència

En la segona part de la sessió el Ple de l’ajuntament s’haurà de posicionar sobre l’adhesió de Blanes a l’Associació de Municipis per la Independèncià (AMI), entitat que gaudeix del suport de més de 700 ajuntaments arreu de Catalunya.

El Ple també debatrà una moció per demanar la modificació del preu públic per a la prestació de serveis de celebració de matrimoni civil, modificant les tarifes de les ordenances fiscals per facilitar-ne la seva celebració.

En aquest Ple es fixaran les dates de dies festius pel 2016: el 29 de març(Aplec del Vilar) i el 26 de juliol (Santa Anna).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s