Retribucions finals dels regidors i regidores de Blanes

Així han quedat els sous i retribucions a regidors i grups municipals a l’Ajuntament de Blanes, després passar per Ple tres vegades i amb una important manca de debat per part de tots els grups, sense escoltar cap proposta de les que es van posar damunt la taula.

Aquesta proposta fou definitivament aprovat en el darrer Ple amb els vots favorables de l’equip de govern PSC- CiU, Ciutadans i el PP. Així s’exposa d’una manera entenedora la despesa en els sous de les dues dedicacions exclusives (alcalde i primera tinent d’alcalde) i en les retribucions que reben la resta de regidors, aquests sense cap règim de dedicació. La CUP va decidir publicar aquesta informació per trencar l’opacitat que sempre hi ha hagut al voltant d’aquest tema. La portaveu de la CUP, Clara Castrillo, va manifestar que “ens hem oposat a l’aprovació d’aquests números perquè els trobem èticament inacceptables i perquè vam posar damunt la taula varies propostes

Seguint la línia de foment de la transparència la CUP ha publicat recentment un quadre resum on s’explica com ha quedat el règim de sous i retribucions econòmiques a regidors i grups municipals, un cop aquest per reduir despesa sense que aquestes fossin escoltades per cap grup municipal”.

quins sous ajuntament blanes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s