La CUP de Blanes presenta una moció al Ple per encetar un pressupost participatiu al municipi

Al final del darrer Ple la CUP va anunciar que presentaria una proposta oberta a tots els grups municipals per tal de començar a treballar per un pressupost participatiu a Blanes.

La proposta, que fou anunciada pel regidor de la formació de l’esquerra independentista Jaume Pujadas, ha estat finalment presentada en forma de moció, que es debatrà i votarà en el Ple municipal d’aquest proper dijous. La proposta demana destinar partides del proper pressupost municipal, que es sotmetrà a votació en el ple ordinari del mes de desembre, per tal que aquestes siguin debatudes per la ciutadania i finalment ratificades mitjançant una consulta popular.

imatge

La moció també demana l’elaboració d’un reglament del pressupost participatiu que garanteixi la consolidació d’aquest procés participatiu i permeti a partir de l’any següent la configuració d’uns pressupostos plenament participatius. Segons la proposta CUP l’elaboració d’aquest reglament hauria de comptar necessàriament amb la participació de la ciutadania i del teixit associatiu local

La proposta, que la CUP va fer arribar fa aproximadament un mes a tots els partits amb representació al consistori, ha rebut l’adhesió del grup municipal ICV-EUiA que s’ha sumat a la moció tot fent-hi aportacions puntuals. Tal com va manifestar Jaume Pujadas, “esperem que aquesta moció sigui àmpliament recolzada, ja que tots els grup hem expressat reiteradament la necessitat de la participació ciutadana en els afers municipals”.

Posar en marxa el pressupost participatiu era una de les propostes centrals del programa de participació ciutadana amb el que la CUP de Blanes va concórrer a les eleccions municipals del passat 24 de Maig.

[Enllaç]   Moció Pressupost Participatiu Blanes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s