La CUP demana que es respecti la voluntat popular de la consulta sobre el perllongament de la C-32

Des de la CUP volem expressar el nostre malestar per la notícia apareguda a la premsa aquest passat cap de setmana sobre el perllongament de la C-32. Especialment greu ens sembla que l’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, adopti posicions partidistes i no s’ajusti a l’acord plenari adoptat per unanimitat el passat mes d’abril.
Els 21 regidors i regidores vam acordar quina és la posició de l’Ajuntament de Blanes: recollint l’opinió expressada a les urnes Blanes expressa la seva oposició a l’actual projecte d’ampliació de la C-32. Tota consideració o demanda de millora de l’estudi d’impacte mediambiental, de traçat o qualsevol altre aspecte no pot ser expressada de cap manera a través o en nom de la institució municipal.
aturem c32 blanes
Emplacem a l’equip de govern i, en especial, a l’alcalde a ser molt més curosos i respectuosos amb els acords presos en el Ple de l’Ajuntament de Blanes i a traslladar única i exclusivament la veu del conjunt del consistori, com a màxim representant de l’Ajuntament de Blanes.
D’altra banda, el conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull, amb les seves declaracions el passat divendres a Girona tergiversa els fets en funció d’uns interessos molt concrets. No han escoltat a la ciutadania, ni la ciutadania ha votat en diverses ocasions i el diàleg al que al·ludia ha estat inexistent.
L’Ajuntament de Blanes encara espera dia i hora per traslladar els resultats de la consulta. Josep Rull no ha interpretat la voluntat popular sinó la voluntat de “lobbies” i empreses. Perquè la voluntat expressada per la població de Blanes i Lloret de Mar és rotunda i clara: NO A LA C-32.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s