Mà de ferro amb guant de seda

El govern de la Generalitat confirma que obviarà el resultat de la consulta popular i tirarà endavant unilateralment la perllogació de la C-32.
Malgrat la voluntat expressada a les urnes contra el projecte de perllongació de la C-32 el passat 17 d’abril, la Conselleria de Territori i Sostenibilitat pensa tirar endavant el projecte. A més pensa fer-ho amb presses i començar les obres aquest mateix any.
 
Mà de ferro amb guant de seda. Aquesta és la política a què malauradament ja estem avesats. Paraules dolces i fets contundents. Davant la reflexió de què no consideràvem inclusiu limitar la participació del territori en una comissió pública per millorar mediambientalment el projecte tenint en compte que el territori havia dit NO al projecte, el conseller Josep Rull va admetre que no ho era i que entenia que fos “empipador” però que ells “havien pres una decisió”. Aquesta és la seva democràcia.
no ampliacio c32
 Entenem doncs que és un frau democràtic parlar de participació i territori referint-se a la creació d’aquesta comissió pública.

I per per acabar, una altra mostra de cinisme: davant l’evidència que el projecte de perllongació de la C-32 està estretament lligat a la proliferació de projectes urbanístics que amenacen la Costa Brava Sud vam rebre per resposta un somriure i una negació absoluta del fet.
 
Per tant, ni un pas enrere, la mobilització continua.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s