Contra les clavagueres de l’estat, desobediència i unilateralitat

En el darrer Ple municipal es va debatre la moció “Per un nou país lliure de corrupció d’estat”, registrada amb caràcter d’urgència pel grup municipal d’ERC.

La CUP vam votar-hi a favor perquè una vegada més l’Estat espanyol ha posat de manifest la seva matriu profundament antidemocràtica, repressora i corrupte. El cas de la conxorxa entre Fernández Díaz i De Alfonso és un exemple més de la històrica aversió de l’Estat Espanyol envers la dissidència ideològica i política. L’esquerra independentista fa dècades que n’és víctima i cal no oblidar que a la comunitat autònoma de Catalunya hi hagut un alarmant mimetisme en la persecució ideològica duta a terme per l’Estat. La Generalitat ha perseguit i s’ha personat com acusació particular en nombrosos casos contra activistes llibertaris, de l’esquerra independentista o de moviments socials en general.

Sense anar més lluny, Germà Gordo, actual dirigent nacional de Convergència Democràtica, és un dels implicats en la conxorxa de les elits financeres del nostre país contra l’independentisme. El silenci mediàtic de molts mitjans catalans ha estat i és alarmant. Qui posa pals a les rodes no és l’esquerra independentista o el moviment popular sinó els interessos econòmics i polítics de les elits, ja siguin espanyoles o catalanes. No hi ha més camí que la desobediència i la unilateralitat per deslliurar-nos d’aquesta xacra.

Anuncis

Un pensament sobre “Contra les clavagueres de l’estat, desobediència i unilateralitat

  1. Totalment d’acord amb l’escrit “contra les clavegueres de l’estat, desobediència i unilateralitat”. És el que vaig repetint de diverses maneres des de ja fa temps. Tenim els adversaris a fora i a dins, i segons quins pactes, ens porten a aquests embolics. Per a mi, el NOSTRE Procés, és anar treballant a les bases populars i treballadores, per eixamplar la consciència de que la única manera de tirar endavant una millora del nostre país, és la RUPTURA amb l’estat espanyol, on el POBLE sigui el PROTAGONISTA, i no deixar-ho en mans de les elits catalanes que només volen seguir manipulant i explotant el poble, i suposant que arribessin a liderar i completar una certa independència, ells només la volen per monopolitzar aquesta explotació i manipulació, a les classes populars, sense haver de compartir-ho amb l’estat i sense donar comptes de la seva corrupció a tot nivells: fiscal, empresarial, privatitzadora, financera, laboral, social….. AMOS i SENYORS ABSOLUTS!!! que fa segles que ens coneixem tots, els d’aquí i els de més enllà!!! són la mateixa MERDA, això si, amb una pudor una mica diferent. I a mi perdoneu-me, tant em molesta una pudor com l’altre, i em direu, però és que ara tenim d’aguantar les dues, i jo us dic, i si els caganers d’aquí se’n surten, haurem d’aguantar el doble de pudor, perquè, se’ns cagaran el doble, tot el d’ells més la merda que fotien els altres. D’acord serà merda nostrada, però a mi, això no em consola, ni a les classes oprimides els hi soluciona res. Perdoneu les metàfores, però és que la cultura catalana és bastant escatològica, o sigui, que a veure si ho tenim clar d’una vegada, o es fa una independència REAL d’ESQUERRES TRANSFORMADORES, on les classes treballadores tinguin protagonisme, o a fotrem´s com sempre. No hi ha més gran parany, a part del “cuento chino” del procés convergent i de dirigents d’ERC, no us passi per alt, ERC en la seva estratègia dominant des de la recuperació de la “democràcia” sempre ha estat supeditada a les dominàncies de Convergència i el que ells representen. Doncs repeteixo, no hi ha més gran parany, per les classes treballadores, de que: “primer la independència, després ja vindrà el model social”. Compte!!! EL MODEL JA ESTÀ TRIAT (el de Junts pel nego-SI) , i no és el nostre. Entre això i el processisme oportunista i conjuntural, no ens assabentem dels gols que ens marquen, i nosaltres els ajudem marcant-nos en pròpia porta.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s