La CUP demana màxima difusió del pressupost participatiu a Blanes

La formació difon el procés penjant pancartes informatives arreu del municipi
En el darrer Ple municipal la CUP va adreçar una pregunta a l’equip de govern sobre el desenvolupament de la primera experiència de pressupost participatiu a Blanes i l’estat de compliment de la moció aprovada fa uns mesos, en que el consistori es va comprometre a posar en marxa el procés cap a un pressupost plenament participatiu.
Per la CUP la manca de recursos, conseqüència directa d’una manca històrica de voluntat política en aquest Ajuntament vers la participació ciutadana, fan que els primers pressupostos participatius, enguany en forma de pressupost participat, vinguin marcats per una deficient difusió a la ciutadania. En el torn de precs i preguntes del darrer Ple, Jaume Pujadas, portaveu de la CUP va continuar insistint i posant de manifest que “cal que l’Ajuntament faci tot el possible per garantir la màxima divulgació del procés participatiu. Tampoc oblidem que la segona part de la moció aprovada a finals de l’any passat exigia la redacció d’un reglament que fes possible l’elaboració l’any vinent d’un pressupost plenament participatiu”. 
pancarta rotonda focs
La setmana passada la CUP va fer arribar una proposta a tots els grups municipals per impulsar conjuntament una campanya de difusió urgent de la fase actual del procés, que no és altre que la presentació de propostes per part dels blanencs. Al no obtenir resposta per part de cap dels partits representats al consistori i donat que aquesta etapa finalitza el proper 31 de juliol, la CUP ha posat en marxa una campanya de difusió elaborant i distribuint diferents pancartes informatives arreu del municipi, on es difon el pressupost participatiu i es convida a la ciutadania a participar-hi.
cartell
Precisament fa pocs dies l’Ajuntament ha ampliat l’espai web referent al procés participatiu d’enguany (http://www.blanes.cat/docweb/participa.pressupostos2016 ).

 

Anuncis

Un pensament sobre “La CUP demana màxima difusió del pressupost participatiu a Blanes

  1. Molt bona feina! Seguiu insistint i engrandint el pla de treball participatiu en tot l’àmbit públic, que cada vegada ha de ser més i més gran. Així, ni que sigui a poc a poc, ens anirem acostant a la veritable democràcia, i no al que tenim ara, que s’assembla més a un simulacre, a una farsa, que a una real democràcia plena. Felicitats, i no defalliu en la construcció d’un NOU país per a TOTHOM!
    MOLTES GRÀCIES!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s