La CUP reitera el seu suport als treballadors i treballadores de Nylstar

La formació va demanar més contundència en la moció institucional de suport a la plantilla aprovada en el darrer ple

El darrer Ple de l’Ajuntamant de Blanes va aprovar, amb els suport de tots els grups polítics, una moció institucional presentada per l’equip de govern en suport a la continuïtat de l’empresa NYLSTAR i en solidaritat amb els seus treballadors i treballadores.

Suport treballadors nylstar blanes

La CUP de Blanes va fer arribar a tots els grups municipals una proposta per incloure un punt en el redactat de la moció en el qual es demanava explícitament que l’Ajuntament es comprometés a emprendre totes les accions al seu abast i a actuar amb contundència, des de tots els àmbits competencials pertinents, en el cas que l’empresa vulneri els drets dels treballadors i no replantegi el model de gestió actual, tot entenent que aquest castiga a la classe treballadora i seguirà fent-ho sinó s’hi posa remei.

El govern local va desestimar la inclusió d’aquest punt en la moció. El portaveu de la CUP de Blanes, Jaume Pujadas, va afirmar lamentar la postura de l’equip de govern perquè  “la proposta només pretenia que el consistori adoptés una postura contundent i inflexible com a institució davant d’una situació d’injustícia on s’han estat vulnerant sistemàticament dels drets dels treballadors i treballadores”. 

Anuncis

Un pensament sobre “La CUP reitera el seu suport als treballadors i treballadores de Nylstar

  1. País subdesenvolupat, país low cost, país d’injustícies, desigualtats i corrupteles diverses… si us plau, que vingui un altre vagada el senyor d’eurovegas i aquesta vegada si que potser el convencerem… quina tristesa fa tot això… sort que amb la independència resoldrem tot això i més… amb la Caixa al capdavant per suposat… Ho sento noies i nois, però cada vegada sóc més escèptic i pessimista amb tot. A veure si podeu, sinó per a mi, fer canviar d’ànims, a les generacions que venen… futur fotut, i la gent jugant a caçar pokemons i d’altres bestieses, i il.lusionats amb el començament de la temporada del futbol… senyal de que és veritat que jo ho veig tot massa malament, i en realitat estem millor i encara ho estarem més… tant de bo, però penso tot el contrari.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s