Per un Reglament Orgànic Municipal participatiu

Aquestes són algunes de les propostes que ja fa setmanes hem fet arribar a tots els partits per ampliar i garantir la participació ciutadana al Ple municipal i revisar el ROM, el reglament que regula el funcionament dels plens. És més necessari que mai encarar aquest debat després de l’espectacle vist en el darrer ple, on l’alcalde i algun regidor, apel·lant a la seva “veterania” dins del consistori, van fer-se la normativa a mida. I tot amb el vist-i-plau del secretari municipal. A Blanes #UnROMxTothom.

Anuncis

Un pensament sobre “Per un Reglament Orgànic Municipal participatiu

  1. On aneu volen infiltrar el Poder de l’Establishment, en multitud de contrapoders democràtics? Què voleu trair i destruir aquesta democràcia i construir-ne una altre real i veritable? Els reglaments, ordenaments, legalismes i lleis, burocràcies i demés monstres de paper i els seus servidors electes i funcionaris públics, serveixen per tenir-ho tot sota control. Llei i ordre, ordeno y mando… I si es permet algun canvi que sigui superficial, per fer veure lo enrollats que som, i que no vingui a canviar res de fons!
    Quina llàstima que la CUP sigui percebuda encara com una formació anti-sistema y que això sigui vist com a negatiu…
    És que el Sistema Dominant afavoreix a la majoria del poble? Quanta pedagogia, treball de conscienciació i politització queda encara per fer… La CUP té molta feina per davant, queda mastegar molta sorra, treballar continuadament i molt, en les bases del poble… en “el carrer” és la principal funció política que hem d’exercir perquè les conseqüències es consolidin en la política institucional. Si no sempre serem unes poques notes peculiars de color ofegades entre un mar de grisor que tot s’ho mengen!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s