Retribucions percebudes per la CUP de Blanes durant el mes de desembre

Per acord d’assemblea la compensació mensual rebuda pel regidor i la regidora de la CUP Blanes per la seva dedicació a tasques institucionals a l’Ajuntament està limitada a 250€. La resta es destina a impulsar la unitat popular, a Blanes i als Països Catalans. Aquest mes la regidora de la CUP no ha percebut cap indemnització donat que, per motius laborals i prèvia notificació, no ha pogut assistir a les sessions previstes. Podeu consultar les retribucions de tots els regidors del consistori amb el concepte detallat de les mateixes al següent enllaç públic: http://blanes.cat/imob/retribucions.electes

foto de CUP de Blanes.

Anuncis

Un pensament sobre “Retribucions percebudes per la CUP de Blanes durant el mes de desembre

  1. Molt be tot, reitero el meu suport i confiança a la feina feta a l’ajuntament, i més enllà de les seves parets, malgrat les dificultats objectives existents.
    Aprofito per dir que penso que s’hauria de fer, ja no només a Blanes, per suposat, sinó a tot el país una gran feinada i esforç, conjuntament amb altres organitzacions properes, perquè els principis de la CUP, anessin penetrant a les classes treballadores. Sempre m’ha interessat integrar l’anomenada esquerra independentista, amb les altres esquerres nacionals transformadores del nostre país. És així que només veig la possibilitat d’una veritable capacitat d’avançar en l’emancipació de classe, nacional, personal i ecològica. Treball laboriós, llarg i feixuc, però que si es va fent i aconseguint, és el fonament d’un canvi real, que no el pugui parar ni lleis, ni establisments, ni… un poble conscienciat i mobilitzat, disposat a fer valer amb coratge, la seva dignitat i a no ser més manipulat i enganyat. Això si que fa canviar la por de banda. Som molts més que ells, els poderosos, i si aconseguim la nostra unitat d’acció no hi ha qui, ni que ens pari.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s