La CUP de Blames demana que es desencalli la modificació del ROM

En el darrer ple de blanes s’ha parlat molt sobre el funcionament dels plens municipals. Aquestes són algunes de les propostes que ja fa mesos hem fet arribar a tots els partits per tal d’ampliar i garantir la participació ciutadana al Ple i revisar el ROM, el reglament que en regula el funcionament. #UnROMxTothom

rom-participacio-ciutadana-blanes

Anuncis

2 pensaments sobre “La CUP de Blames demana que es desencalli la modificació del ROM

 1. Els poders institucionals representants dels poders fàctics, les elits i les classes dominants, NO VOLEN CONTRAPODERS populars, ni democràcies reals. Per això tenen les lleis, els legalismes, reglaments, burocràcies, i aquesta mena de “democràcia” feta exprés per ells i per a ells, que allunyen el poder del poble i de les classes treballadores.
  El compromís de la CUP és encomiable, admirable i defensable des de les classes sotmeses, però és molt difícil i complexa, perquè els dominadors, dominen tots els recursos mediàtics, d’opinió, socials, mercats, polítics, financers… ho dominen i controlen tot! encara que ens vulguin, a través de la manipulació i l’alienació del poble, fer veure que no és així. De totes maneres, aquest objectiu de la CUP, és l’únic camí a seguir i perseguir. La veritable revolució radical, rupturista i transformadora està en això: educar, conscienciar, organitzar, mobilitzar les classes populars i treballadores, doncs feu molt ben fet d’incidir-hi. Tot el que no sigui això, és entrar en el joc del teatre de l’establisment, cosa que li encanta al Poder.
  Es necessita temps, treball, esforç, patir riscos, mastegar sorra, picar pedra i molta intel.ligència política, estratègia i la unitat de l’esquerres rupturistes i transformadores, per sobre de qualsevol tipus de protagonismes. Tot molt difícil però és possible. Si “tot esta per fer…” Fem-ho perquè sigui possible. Moltes gràcies CUP pel vostre treball des de la base, treball de formigueta, que és lent perquè va lluny i es necessiten moltes energies i sinergies per tirar endavant. No oblidem mai el que signifiquen les nostres sigles, CUP

  M'agrada

 2. Penso que les elits de cada País, el que volen, per seguir controlant el Poder, és fer veure que promouen canvis, perquè res no canvi, i si en aquest camí hi poden arrossegar espais polítics que els podríem molestar, millor que millor. D’un tret maten dos ocells.
  Què vull dir amb això?, doncs que hi ha des del poder constituït, una operació oportunista de “maquillatge”, que si a sobre pot destruir a la CUP i al seu espai polític, jugada magistral!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s