El Ple de Blanes d’avui debetrà sobre el funcionament dels plens i com garantir-hi la participació ciutadana

Avui en el ple es debetrà sobre el funcionament del plens i com garantir-hi la participació ciutadana. Aquestes són les propostes que hem fet arribar a tots els partits i a l’equip de govern com a punt de partida per encarar aquest debat.

Anuncis

2 pensaments sobre “El Ple de Blanes d’avui debetrà sobre el funcionament dels plens i com garantir-hi la participació ciutadana

 1. Una vegada aconseguit el poder, sigui de la manera que sigui, sigui el poder que sigui, aquest no vol contra poder, no vol seguiment, control, participació, intervenció externa… de cap classe. No han ambicionat i lluitat, com perquè una vegada aconseguit l’objectiu, vinguin a aigualir i rebaixar la festa uns auto convidats!
  Aquesta és la manera íntima de pensar que té el poder del sistema, de l’establisment. Pensen en termes de manar, controlar, dominar… per això també és mentida, que aquest tipus de poder vulgui educar, formar, informar, conscienciar, mobilitzar… a les classes dominades, ja que no els seria tan fàcil de manipular-les, enganyar-les i controlar-les. Les prefereixen alienades i allunyades dels centres de poder que ells exerceixen. O sigui que la participació no la volen ni veure, només a l’hora de que en aquesta suposada democràcia els votin, després s’ha acabat, “no molesten per favor”, ara això sí, sempre intenten fer veure el contrari, fent-se el propers, amants del diàleg, oberts… pura hipocresia! i ja tenen la burocràcia legalista del reglament per tal d’emparar-los i excusar-los. Ara, si ets un d’ells, no hi han lleis que valguin, hi pots passar per sobre!
  Ells tenen aquest paradigma: les masses no pensen, només pensem per elles, els que només pensem en nosaltres.
  Aquest és el seu cinisme de base. Tot el demés que diuen és xerrameca entabanadora, propaganda…
  Els actes polítics de manar, dirigir, liderar… tenen més a veure amb la psicologia clínica individual, que amb la política, la sociologia, el servei públic… per sota un polític clàssic i acostuma a aflorar un ego conflictiu.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s