La CUP de Blanes posa en marxa la 2a campanya “Diners al carrer”

La formació independentista destinarà 5.000 euros a projectes solidaris, socials, culturals, educatius, ecologistes, de suport a l’economica social, de cooperació, de promoció de la igualtat i la cohesió social i foment dels Països Catalans.

Per segon any consecutiu la CUP de Blanes posa en marxa el projecte “Diners al Carrer”, una iniciativa que pretén retornar al municipi part dels ingressos que han percebut de l’Ajuntament de Blanes les dues regidores de la CUP, mitjançant una convocatòria d’ajuts econòmics adreçats a entitats, organitzacions i moviments socials.

Les entitats i organitzacions podran fer arribar els seu projectes en format digital al correu dinersalcarrerblanes@gmail.com fins el proper 15 de juny.

Aquesta iniciativa és possible atès que les representants de la CUP al consistori blanenc perceben únicament 250 euros mensuals, destianant-se així la resta dels ingressos a impulsar tant el projecte de la CUP com a iniciatives com “diners al carrer” amb l’ànim d’avançar cap a la transformació social incentivant un teixit associtatiu viu, crític i actiu.

Per a més informació accediu a les bases de la convocatòria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s