La CUP presenta al·legacions a l’aprovació inicial del ROM en defensa de la participació ciutadana

Fa uns mesos es va arrencar el compromís del govern local de Blanes per a revisar el ROM, el reglament que regula els funcionament dels plens municipals, amb un objectiu clar: millorar i clarificar la participació de la ciutadania i entitats en la política municipal. El resultat final ha estat novament una enorme cortina de fum que obvia qualsevol aspecte referent a la participació ciutadana, motiu pel s’havia iniciat aquest procés de revisió.

La CUP de Blanes hi vàrem votar en contra i ara hem presentat al·legacions a l’aprovació inicial de la modificació del reglament i novament hem presentat la bateria de propostes encaminades a permetre i fomentar la participació ciutadana en la política real.

Anuncis

Un pensament sobre “La CUP presenta al·legacions a l’aprovació inicial del ROM en defensa de la participació ciutadana

  1. “La democràcia municipal és la més propera a la ciutadania”, i unes quantes frases més semblants a aquestes, dites pels que diuen representar al poble… bla bla bla… vella política del vell règim, molta propaganda i poca vergonya. El poder és el poder i la pela és la pela. Els partits de l’establisment, del Sistema, no volen perdre el domini ni el control i es dediquen a desprestigiar i ridiculitzar, les organitzacions que ells anomenen anti-sistema. Els que contribueixen a fer que el Sistema estigui al seu servei, a sobre, pretenen que ens agradi als exclosos. No els hi agrada que la ciutadania s’organitzi, pensi per ella mateixa i s’eduqui… només ens emboliquen en falses i manipulades retòriques, paternalistes, buides, hipòcrites i cíniques. Fins quan no serem conscients de que ells són pocs i nosaltres tenim la força de ser multituds? La transformació doncs, no sembla tan difícil. Despertem d’una vegada!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s