La CUP ha presentat una moció d’urgència per la defensa de la llibertat d’expressió i en contra la repressió política viscuda durant el referèndum

La CUP de Blanes ha presentat avui al registre municipal una moció amb caràcter d’urgència demanant un posicionament clar i contundent del consistori sobre els fets ocorreguts ahir diumenge 1 d’octubre amb motiu de la celebració del referèndum d’autodeterminació.
Moció d’urgència que presenta la CUP contra la repressió política i en defensa de la llibertat d’expressió i la democràcia.
Arran dels fets ocorreguts el diumenge 1 d’octubre arreu del principat de Catalunya amb motiu de la celebració del referèndum d’autodeterminació convocat per la Generalitat de Catalunya,
Instem al ple de l’Ajuntament de Blanes l’adopció dels següents acords.
-Felicitar el poble català per el seu civisme i la seva determinació en l’exercici del dret a decidir.
-Denunciar l’escalada repressiva perpetrada i planificada per l’estat espanyol i els seus màxims responsables, Mariano Rajoy i el conjunt del seu govern, per la desmesurada resposta a la convocatòria del referèndum d’autodeterminació de Catalunya del passat 1d’octubre.
-Denunciar i responsabilitzar el govern de l’estat espanyol i els seus cossos de seguretat, Guardia Civil i Policia Nacional, de planificar intencionadament la maniobra repressiva que ha causat centenars de ferits, alguns greus, durant el desenvolupament de la jornada de 1 d’octubre.
-Expressar la solidaritat amb els milions de catalans i catalanes que han exercit pacíficament el seu dret a vot tot i patint la intimidació i la violència policial de l’estat espanyol.
-Donar suport a l’informe dels observadors internacionals sobre el referèndum d’autodeterminació de Catalunya i a les possibles peticions de condemna a l’estat espanyol que se’n puguin derivar.
-Declarar els cossos de la Guardia Civil i la Policia Nacional entitats no grates a Blanes.
-Traslladar aquest acord al govern de la Generalitat de Catalunya, al Govern de les Illes Balears, a la Generalitat Valenciana, al Govern de l’Estat Espanyol i al parlament europeu.
Anuncis

3 pensaments sobre “La CUP ha presentat una moció d’urgència per la defensa de la llibertat d’expressió i en contra la repressió política viscuda durant el referèndum

 1. Hi estic totalment d’acord, com no pot ser d’una altre manera, encara que opino si podria afegir, que si, que els principals responsables són el govern de l’estat i les seves forces repressives, i aquí afegiria: amb el recolzament explícit de Ciudadanos i l’implícit del PSOE… o alguna cosa semblant. Avui de totes maneres encara si podria afegir, les mentides que s’han anat repetint, de que ells van actuar amb absoluta proporcionalitat i professionalitat i que van haver-hi més ferits de la seva banda que de la banda del poble que resistia pacíficament. Ens ho volen prendre tot, no solament els drets de tota mena, sinó també el relat, i les explicacions justificatives de la seva brutalitat. Però penso que al final, nosaltres que com a part que està pel sí, per la llibertat i la justícia, s’imposarà a la part que està pel no i la repressió… és qüestió de persistir i de temps i al final el sí guanyarà per la pròpia dinàmica de desenvolupament dels fets i arguments. El si tendeix a guanyar al no, i opino que aquí també acabarà passant això.
  Sento no poder-vos acompanyar en la lluita més activa, la meva salut, no m’ho permet, però el meu cor i la meva sang, i els meus ulls i…etc., encara que bastant malalts, i el meu cap, encara que bastant “tocat” està amb vosaltres!!!
  Ànims i força!!!
  Valentí

  M'agrada

 2. … i em deixava, entre d’altres parts importants del meu cos, ja us dic que no tinc el cap gaire clar, LES CAMES!
  Bé, que la salut m’aguanti tot el que pugui per veure el triomf final i total del SI

  M'agrada

 3. …també estic decebut per parts significatives de ICV-EUiA… etc. que no estan fent el que podrien fer: una revolució que obre les portes a una més que possible regeneració i encara més amb la seva ajuda. Comprenc que al principi tinguessin les seves reticències, com les tenia jo, però cal ser àgil de pensament en aquests temps que corren tan de pressa, i avui tal com estan les coses, no hi han excuses per no estar empenyen amb tota la força la nostra revolució per tal de deixar en rera aquest estat indigne, fallit i impresentable, Un cop estiguem alliberats d’aquests poders d’estat espanyol, ja parlarem i farem per construir un país favorable a les majories populars i treballadores, lluitant contra les nostres elits extractives, explotadores, corruptes…etc… però ara el que cal, si és té una mica de visió política no partidista, és anar pel que anem, i després ja veurem. Què volem repetir l’error què van cometre les nostres generacions anteriors de discussions estèrils, traumàtiques, partidistes, sectàries… de què fer primer, si guanyar la guerra o la revolució? No van acabar guanyant ni una cosa ni l’altre i va venir la ignominiosa dictadura feixista que va portar la misèria humana en tota la seva expressió i extensió, i encara ho estem pagant després de tantíssims anys!!!… Però posem-nos en l’actualitat, i jo penso que malgrat tot, i que costarà, i que hem de controlar les provocacions a la violència dels infiltrats, si persistim i hi anem i no defallim i no parem, i seguim i seguim, HO TENIM GUANYAT! El poble, està responent amb DIGNITAT, doncs així GUANYAREM! ÀNIMS, NI UN PAS EN RERA I ENDAVANT per GOVERNAR-NOS I CAPGIRAR-HO TOT! PER DIGNIFICAR LA MEMÒRIA DE TOTES LES COMPANYES I COMPANYS QUE NO VAREN PODER MORIR EN PAU, I MOLTS VAN MORIR PER CAUSA DIRECTA D’ALLÒ QUE ENCARA NO ESTÀ SOLUCIONAT I ESTEM EN VIES DE FER-HO! PERSISTIR i SEGUIR FINS A GUANYAR!!!

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s