La CUP planteja dubtes en la gestió d’Aigües de Blanes i demana la dimissió de Narcís Piferrer

El passat dia 19 d’octubre va tenir lloc la reunió del consell d’administració d’Aigües de Blanes.
La CUP de Blanes, que va ser l’única formació que va plantejar preguntes i dubtes a la sessió, va posar sobre la taula una bateria de questions dirigides a Narcís Piferrer, conseller delegat, investigat també per un jutjat de Girona per la  seva gestió al capdavant d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter (Agissa).
La CUP, que forma part de l’acusació popular en el procés obert contra Piferrer, va demanar explicacions sobre els sous de les societats i va denunciar la manca de transparència en la seva gestió, així com la perllongació de concessions i la possible vinculació amb altres empreses esquitxades per casos de corrupció.
Anuncis

Un pensament sobre “La CUP planteja dubtes en la gestió d’Aigües de Blanes i demana la dimissió de Narcís Piferrer

  1. L’únic que està clar és que s’ha de demanar, exigir la remunicipalització d’un servei bàsic i social d’un subministrament natural i fonamental per viure dignament. L’aigua és un bé natural bàsic social necessari per la vida de tothom no, pot ser que estigui en mans privades, sinó passa el que passa. No és pot fer negoci amb aquestes necessitats bàsiques, primàries i fonamentals de la vida. D’aquí arrenquen tots els mals. Servei públic i no privatitzat. Ara ho veiem clar, fa un temps ens podien mig enganyar, ara vist el vist per tot arreu com ha anat, ja no. No és país per externalitzar, som “massa negociants” per no dir una alta cosa. No podem caure més en aquests errors. El fet de si en l’any 2011 es van fer unes contractacions que no s’ajustaven a llei… tot això quedarà tombat per qui ho va permetre, la part pública, o sigui, l’Ajuntament amb els seus funcionaris i polítics, interventor… etc… són el que per deixadesa, negligència, amiguisme, tractes de favor… són el primers i bàsics “culpables” i entre ells, i els advocats de la part privada, penso que això no ho guanyarem en favor del poble. El que si pot i s’ha de guanyar, és que el més aviat possible, el servei de l’aigua sigui públic, en mans només del municipi.

    Valentí

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s