Anuncis

Acte centra de campanya: Dissabte 9, a les 12h, al banc dels músics

2 pensaments sobre “Acte centra de campanya: Dissabte 9, a les 12h, al banc dels músics

  1. Molt bé companyes! procuraré ser-hi, encara que segons com hem trobi, ja que aquest dissabte estaré sol, la Mercè li toca treballar… faré el que pugui…
    Idees per inspirar un miting: els anomenats espanyolistes, tenen un discurs molt projectiu, o sigui, un dels mecanismes-dinamismes de defensa psicològics que utilitzem les persones: la projecció, que es defineix com que tot el que som nosaltres i ens “molesta”, ho atribuïm als altres, ho projectem. Exemples: “nacionalisme excloent”, “supremacistes”, “etnicistes”… nosaltres hem tingut el President Montilla, ara la Sra. Inés Arrimades fa encara no 10 anys que està a Catalunya i parla el català, és diputada, cap de l’oposició i amb esperances de ser Presidenta, per cert, el seu pare policia de la dictadura feixista i el seu cosí, governador civil i jefe del movimiento franquista, i s’hauria de veure encara què més… Aquí no mirem mai els cognoms, tothom estem barrejats i l’ascensor social és per a tothom vingui d’on vingui, això és nacionalisme excloent, supremacisme, etnicisme?… i ells que són patriotes, ja que si es té el poder de l’estat no ets nacionalista, sinó patriota, són tant inclusius com nosaltres? l’únic president d’Espanya va ser el Prim en mig de convulsions socials i polítiques i perquè era General del ejército español, i tot i així, va durar molt poc, el van assassinar. “No hace falta decir nada más” com deia aquell. Nosaltres segons ells, tenim pensament únic, no som demòcrates, no respectem les lleis… altra vegada projeccions psicològiques seves… i així un mai acabar, doncs acabo, perquè no em trobo bé, em poso nerviós… tot això que està passant m’acabarà de matar, només em faltava tanta ignomínia com per debilitar-me més!
    Valentí

    M'agrada

  2. Potser no us agradarà la meva opinió, però jo seria partidari de ser més dur i “agressiu” en aquesta campanya electoral emmarcada en l’aplicació inconstitucional de l’article 155, apliquen les esmenes que volia introduir a la Constitució el Fraga i la part més franquista, i que gràcies a altres correlacions de força, van ser rebutjades. Apliquen unes esmenes que no van poder formar part de la Constitució, això és el seu estat de dret, han tret les esmenes del calaix on van haver de ser guardades i que mai van formar part de la Carta Magna (Manga). L’agressivitat amb que argumenten grans mentides fins la repetició absoluta (tècnica Goebbels), es mereix segons la meva manera de veure, que els apliquem el nostre 155 de memòria històrica i actual. No serien on són si no fos perquè són hereus directes i transmissors, ara camuflats, perquè no tenen més remei, del feixisme, que els va fer ser el que són i ser on estan. No acceptem més lliçons d’aquesta gent tan ufana i tan superba, què volen aquesta gent que segueixen trucant de matinada? NO estem en un estat de dret, el dret se’l passen pel revés. Jo no deixaria per contestar verbalment cap mentida, cap provocació, cap acusació, cap manipulació més d’aquesta gent, que l’únic que els interessa és seguir controlant el seu gran negoci d’estat per viure amb l’esquena dreta i tirar de beta. Cleptocràcia, autoritarisme, totalitarisme, repressió, mètodes mafiosos com fer xantatge pressionant directament des del “gobierno de España”, a les empreses catalanes perquè se’n vagin sinó volen ser cosides a inspeccions i quedar-se sense els incentius que els prometen si se’n van, tràfic de fiscals i jutges amunt i avall per col.locar “amigos” i excarcerar, indultar i amnistiar corruptes per tenir-ho tot sota control: Catalunya, l’estat i la seva immensa corrupció. Tràfic de favors i pressions internacionals d’intercanvi d’interessos per tal de seguir utilitzant l’estat a conveniència seva i en contra del poble, que no els importa gens ni mica, només també l’utilitzen per perpetuar-se en el poder…etc…etc… cal parlar clar per desarticular totes les seves mentides, doncs si no ho fem així, el seu missatge pervertit impregna la societat i orienta el vot i no pas el llacet groc tal com ells diuen i prohibeixen. Per mi, canya!!! a desmuntar-ho tot!!! Som massa tous i per això ens costa avançar en el nostre objectiu.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s