La CUP demana a l’Ajuntament celeritat en el compliment dels acords adoptats en la moció de suport a la plataforma Càrnies en lluita

En el darrer ple municipal es va aprovar una moció de suport a la plataforma Càrnies en lluita.

Donada la situació d’emergència que viuen els treballadors i treballadores de les càrnies hem demanat a l’ajuntament celeritat en el compliment dels acords d’aquesta moció, que van incloure una sèrie de propostes de la COS La Selva que, entre d’altres, instava a difondre la situació dels treballadors i el número de compte de la caixa de resistència. La moció la va presentar EUiA-ICV- Batega i va rebre un ampli suport.
https://donacio.org/carniesenlluita/

Anuncis

2 pensaments sobre “La CUP demana a l’Ajuntament celeritat en el compliment dels acords adoptats en la moció de suport a la plataforma Càrnies en lluita

 1. El problema em sembla que el té el sector de treballadors i treballadores de les càrnies i de molts més, per no dir tots els sectors. Falsos autònoms en hi han a innumerables sectors laborals, contractes de treball que s’incompleixen a favor de la patronal també, exemples, un contracte per dues hores diàries i en treballes vuit o més, contractes que el patró no declara total o parcialment a hisenda, per tant el treballador o treballadora no cotitza, i el patró no paga imposts… i així podríem dir molts més exemples. Lleis laborals de semi esclavatge perquè no només hem fet regressions en llibertats i drets polítics i civils, sinó que també en la totalitat de drets, entre ells, els laborals. El món laboral s’està tornant una salvatge selva. Una curiositat a què dediquen el seu temps, ja no lliure, sinó de TREBALL, els inspectors de Treball? Lleis laborals que han votat a favor molts partits, per cert els de JxCAT, també, i els de ERC, no ho sé, perquè no em dedico a res, però també estaria bé veure en lupa què van fer exactament en totes i cadascuna d’aquestes lleis. Total tot l’acord en aquesta proposta de demanar, per demanar que no quedi, celeritat a l’Ajuntament… però si aquest ajuntament no es dóna presa per res, cada vegada més mediocres i preocupats per les batalles internes dels propis treballadors i treballadores, amb les especials excepcions, un desgavell monumental, que només no veu, qui no ho vol veure. Si ets de Blanes de tota la vida i els hi caus bé, o sigui, ets un o una d’ells, o sou uns quants o quantes, i viviu al Centre Vila… potser, “pel bé del poble”, això sí, que no falli mai, et podran ajudar o accelerar les solucions als problemes, sinó… Nepotisme, tràfics de favors, classisme etc., o sinó, exhibició ostentosa de “bondats” que a través de la hipocresia espera treure’n rèdits. ¿No us adoneu que les malifetes es repeteixen a qualsevol nivell d’administració, sigui estatal, catalana, municipal…? quan les mentalitats estan deformades, tants anys, segles de misèria integral ha fet molt de mal, i els o les que ho intenten arrengar, són considerats, considerades marginalitat bruta, estrafolària, decadent…etc.etc., en canvi, els guardians de l’ordre social, d’aquest indecent i indigne status quo, es consideren “normals” i plens de sentit comú.
  El món al revés, i anem a pitjor, perquè les dretes trobaran el remei. Si ja sabem quines són les seves solucions. L’espècie humana té memòria de peix? Encara estem en un Estat, País, diguin el que diguin, en vies de desenvolupament i de involució, però és que la resta del món, Europa?, no veig que progressi, ans el contrari.Tècnica i Ciència i més tècnica i consumisme i depredació, aquest és el progrés?, des de sempre ens hem descuidat el progrés ètic, humanista. Una espècie que s’esclavitza i extermina a si mateixa i a tot el que l’envolta, és una espècie molt malalta. De quin progrés presumim si encara no hem superat el Complex de Caïm?

  Una abraçada que intenta ser de bon germà per a tothom,
  Valentí

  M'agrada

 2. …també és un senyal de progrés, no maltractar els animals, i és evident que aquestes càrnies, si ja exploten i maltracten als seus treballadors, imagineu el que fan amb els animals. Progrés també i molt important, és anar disminuint al màxim, i si es pot, al 0, el consum de carn i productes d’altres animals. Una altra reflexió, ara es parla d’aquest tema de les càrnies en lluita perquè involucren a molta gent, és un grup gran de treballadors i propers a les nostres contrades, però i els altres treballadors, treballadores, d’empreses petites i/o més allunyades, i que són igualment explotats i estafats? Fa falta una acció que sense desatendre els i las de les càrnies, també es preocupi més en general, perquè abusos infames i enormes estan repartits per tot el territori. La classe treballadora és carn picada, xixina, a tot arreu, metàfora que en el cas en qüestió, hi va com anell al dit.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s