El Ple de Blanes aprova tornar a col·locar la pancarta que demana la llibertat dels presos i preses polítiques al balcó de l’Ajuntament

En el darrer ple municipal la CUP va presentar una moció amb caràcter d’urgència per la llibertat dels presos i preses polítiques.

La moció, concretament, demanava que l’Ajuntament de Blanes efectués un posicionament favorable a la llibertat dels presos polítics. A més, instava a col·locar en la web municipal i a la mateixa sala de plens un rètol distintiu demanant la llibertat dels presos polítics i, finalment, demanava restituir la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” a la façana de l’Ajuntament.

Durant el debat els grups municipals EUIA-ICV -Batega per Blanes van manifestar que no donarien suport a cap dels punts de la moció, excepte el referent a la restitució de la pancarta a la façana de l’Ajuntament. Així al no gaudir del suport necessari per tirar endavant l’aprovació de la totalitat dels punts de la moció, des de la CUP vàrem proposar votar només aquest darrer punt, quedant finalment aprovat.

Esquerra i el PdeCAT van votar-hi a favor. El PSOE, Cs i el PP van fer-ho en contra. I un dels quatre regidors del PSOE es va abstenir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s