21 d’abril, 11-13h, Xerrada ” Pensions, la manipulació que no cessa”

Aquest dissabte 21 d’abril arrenquen les activitats del Maig Obrer i Anticapitalista Blanes d’enguany amb la xerrada “PENSIONS, LA MANIPULACIÓ QUE NO CESSA”, a càrrec de Josep Cònsola, de la Universitat Comunista dels Països Catalans. Us esperem a les 11h a la Sala Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal. Per un primer de maig obrer i republicà!

Anuncis

4 pensaments sobre “21 d’abril, 11-13h, Xerrada ” Pensions, la manipulació que no cessa”

 1. Moltes gràcies CUP, molt interessant i important.
  Les pensions, una altra estafa parcial dintre de l’estafa general del sistema capitalista, i les estafes sempre s’han fet a través de la manipulació i l’engany, i per això necessiten víctimes propiciatòries, o sigui, poc informades i poc formades. Per tant, molt bé la iniciativa.

  M'agrada

 2. El que anomenen “sistema insostenible”, no és més que un eufemisme per dir “sistema que les elits fem insostenible per tal de mantenir sota control el sistema del que ens enriquim sense parar i cada vegada més” Ens volen fer creure que no més hi ha un món possible: el seu, i que a sobre ens ha d’agradar i no podem protestar perquè sinó ens reprimiran més i més. Un sistema que s’ha de sostenir per la repressió i la por, fa de mal pensar. Pensar? és el que intenten que no faci ningú per si mateix, no fos cas que fos considerat “rebelión”. El sistema el fan insostenible els poderosos per poder tenir l’excusa d’explotar-nos fins el màxim. L’esclavitud torna disfressada de crisi i en el segle XXI, i el més trist és que pot acabar “solucionant” el problema, el feixisme camuflat de “democràtic” i contemporani, una autèntica aberració ideològica de demagògia, populisme i xenofòbia que ja hem experimentat com acaba en el mateix cor d’Europa no fa pas tant… però aquells ja no hi són i els d’ara ja no se’n recorden o volen no recordar-ho, i sobretot volen, que no ho recordem les classes populars i treballadores majoritàries. Però alguns tenim memòria i per això tenim el deure de fer-ho tant públic i extens com sigui possible, perquè no torni a venir la barbàrie més devastadora, miserable i involucionista.

  M'agrada

 3. Un d’entre milers d’exemples: La mitjana de la pensió de vídues està al voltant dels 430 euros mensuals. L’Estat incompleix la Llei que fa uns anys es va aprovar per apujar-les… això no és violència institucional i i.legal d’Estat? en canvi un llaç groc o un nas de pallasso vermell, (què tenen fòbia cromàtica?) o “comer pipas en actitud desafiante” (a Murcia), es perseguit per la llei… i tenen la vergonya de parlar de Estat de Dret. Compte gent, que estem davant d’un Estat que ha embogit… estem davant la perversa disbauxa mental dels diosecillos monclovitas amb el recolzament dels zarzueleros, i aquests ens manen! són perillosos, per guanyar vots a la resta de l’Estat i seguir manant, són de reaccions imprevisibles, o no, segons com es miri. Governem-nos d’una vegada ja! i acabem amb aquesta esperpèntica situació. Costi el que costi, sempre ens sortirà millor que seguir enganxats a aquests tipus d’un altre món, són de ciència ficció, la UE ho sap, però els “diplomàtics” no volen problemes, tenen interessos i fan com si fos normal… estem apanyats!

  M'agrada

 4. … ja van començar a fer anar al Joan Coma a l’Audiència de Madrid, substituta del TOP feixista, a explicar-li a un jutge? com es feia una truita… metàfores de trencar els ous… delirant… quan va de la “Sagrada Unidad de la Patria” es tornen bojos fanàtics integristes… perquè els hi va la bona vida que històricament s’han donat a costa de les colònies exteriors i interiors a canvi de l’espoli, la imposició violenta i la aliança amb les elits catalanes espanyolistes que també n’hi han hagut. Però a mi em sembla que la caiguda de l’Imperi i dels déus del Altar Central, es va acostant. Res és immutable, ni perdura per sempre.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s