Prou amenaces, prou impunitat

El passat divendres una persona va irrompre a les dependències de l’Ajuntament de Blanes exigint, davant dels treballadors municipals, la retirada de la pancarta “Llibertat Presos Polítics” de la façana de l’edifici, tot amenaçant que si calia ja la retiraria ell mateix. Aquests fets suposen un nou episodi després dels atacs que l’ajuntament de Blanes ja va patir la setmana passada quan algunes persones van arrabassar en dues ocasions la mateixa pancarta de la façana del consistori amb total impunitat. La pancarta es troba situada a la façana de l’Ajuntament en compliment d’un acord adoptat pel Ple de l’Ajuntament de Blanes. Ahir tarda la Casa del Poble de Blanes també va patir un atac feixista quan un grup de persones van arrancar també amb total impunitat una pancarta republicana de la façana de la seu de l’entitat.
Des de la CUP volem denunciar aquests fets i manifestar en primer lloc el nostre més ferm suport als treballadors i treballadores municipals que van haver d’afrontar aquesta situació d’intimidació mentre es trobaven en el seu lloc de treball i tot el nostre suport i solidaritat a la Casa del Poble i a la seva gent.
Des de la CUP hem demanat formalment a l’alcalde que l’Ajuntament de Blanes emprengui immediatament totes les mesures necessàries per denunciar aquestes accions, posar fi a la seva impunitat i fer front, com a institució i sense fissures, a les amenaces i coaccions contra la llibertat d’expressió a la nostra vila.

Un pensament sobre “Prou amenaces, prou impunitat

  1. Moltes gràcies CUP. D’acord amb amb la posició adoptada. Sempre atents a que el totalitarisme i l’autoritarisme no s’imposin als drets civils, a la llibertat d’expressió i a la veritable i plena democràcia.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s