Seguim i seguirem!

Moltes gràcies als 778 suports que el projecte de la CUP vam rebre per les eleccions municipals a Blanes. Tot i no ser suficients per mantenir la representació a l’ajuntament són moltes les persones que creuen que cal seguir buscant alternatives als governs dels de sempre, i a les polítiques de sempre. Són 778 suports que consoliden un gruix de blanencs i blanenques molt compromesos amb la desobediència civil i institucional per assolir la plena independència, amb la ruptura i amb un Blanes més social i participatiu. Que ningú dubti que, tal com hem fet sempre, defensarem aquesta proposta. Ara temporalment ho farem només des del carrer, i seguirem buscant noves maneres per fer que la política la facin les persones i no les maquinàries electorals dels grans partits.

Un agraïment immens a totes les persones que s’han afegit al projecte i l’han recolzat, que malgrat tot el que ens venen des dels grans mitjans han decidit venir i anar a contracorrent. Sobretot el jovent de Blanes, sense ells no hi ha futur. Aquest és el nostre capital, del que estem molt orgullosos, més que de qualsevol cadira.

I tanmateix, la remor persisteix!

Un pensament sobre “Seguim i seguirem!

  1. Moltes gràcies, totalment d’acord, molt ben pensat i expressat, no cal afegir-hi res més, ens hi sentim del tot identificades.
    Visca Blanes i els Països Catalans independents, feministes i socialistes!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s