Assemblea oberta, dimarts 9 de Juliol, a les 20h, al local de la CUP.

El dimarts 9 de juliol la CUP us convida a la seva assemblea per tal de bastir des del carrer un Blanes més participatiu i proper amb el poble.

2 pensaments sobre “Assemblea oberta, dimarts 9 de Juliol, a les 20h, al local de la CUP.

 1. Salutacions per a tothom,
  desgraciadament no estic en condicions de salut per assistir-hi, llavors, vull expressar alguna opinió:
  1- Segons motivació i aptituds de cadascú, inserim-nos en nom de la CUP de Blanes, en espais de reivindicació i lluita afins al nostre ideari.
  2- Si el punt 1 era de caire més individual, però sempre com a entorn cupaire, tot i que no cal ser pròpiament militant orgànic, proposo si podem, construir una mena de govern municipal replicat a l’ombra, per fer un seguiment, marcatge crític i propositiu alternatiu amb capacitat de comunicació pública.
  3- Impregnar d’independentisme tota la nostra acció municipalista.
  4- Debat intern per tal d’orientar a present i futur el nostre propi rumb de cap on anem, o sigui, objectius, procediments i terminis. Criteris de realitat i efectivitat, no fantasies i demés desplegaments de focs d’encenalls i/o d’artifici. Si volem incorporar trets de simbolismes, d’acord, però sempre acompanyats de la necessària utilitat efectiva.
  5- Sempre intentar deixar molt clar en tot el que proposem i fem, que el nostre espai polític és útil i necessari, i traça un camí real i esperançador cap a l’alliberament personal, de classe i nacional, concretat en conceptes reals i necessaris com el feminisme, l’ecologisme, la lluita contra el capitalisme, nucli de de l’antítesi dels nostres principis. Fer conscient que som la proposta assenyada, constructiva, sostenible, humanista, evolutiva, que és qualitativament més que revolucionària, per tant, els que políticament són forassenyats, destructius, anti humanitat i planeta, són els espais polítics de l’establisment que ens van portant cap a l’abisme global.

  Perdoneu si he comés algunes faltes de tota mena, ja que la meva visió està sota mínims.

  Una forta abraçada a tothom!
  Seguim i seguirem!!!

  Valentí

  M'agrada

 2. … participar i animar a la participació política del nostre entorn. Intentar influir,de manera decisiva en el més gran nombre possible d’accions polítiques institucionals o no. Que el nostre ideari, els nostres valors i principis, no s’estiguin només escrits en uns papers, sinó que surtin a lluitar perquè es facin possibles. Tot és política i per tant la política és massa important com perquè la deixem només en mans dels polítics convencionals. Totes som política i polítiques Tothom és responsable del que políticament esdevé.

  Hi ha moltes persones bones, però no manen. A través de la participació corregim aquesta anomalia democràtica.

  Valentí

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s