Violència masclista mai més, ni a Blanes ni a enlloc!

Fem pública la nostra més enèrgica condemna a aquesta violació múltiple, una més de la llarga llista de dones d’arreu dels Països Catalans víctimes del masclisme i el patriarcat. Cal aturar i eliminar d’arrel, des de les institucions, des del carrer i des de l’auto-organització feminista totes les formes de violència masclista.

2 pensaments sobre “Violència masclista mai més, ni a Blanes ni a enlloc!

  1. Si aquests delictes posessin en perill les estructures d’estat o fossin homes els agredits, ja faria temps que s’hauria reduït a mínims molt mínims el drama. Des de l’estat aquest fenomen l’anomenarien terrorisme i els hi seria aplicada la llei anti-terrorista als criminals. El patriarcat capitalista considera la violència masclista com un mal menor i assumible pel Sistema. Però seguim en una societat que considera majoritàriament adequat un Sistema que en tot ens porta a la destrucció. L’estupidesa humana no té límits. Sense una revolució-evolució de les consciències és molt complicat qualsevol canvi de significativa importància. Estem en mans de mandataris “democràtics”??? que no estan bé del cap i fins que la majoria no prengui i assumeixi plena consciència d’aquest fet aberrant, no avançarem com a civilització.

    M'agrada

  2. … el Sistema Patriarcal Capitalista està regit per persones trastornades mentals. A més gran Poder més gran trastorn. Són trastorns de la Personalitat referents al Ego, i en casos d’alt poder també si poden trobar importants components psicopàtics, (no confondre amb psicòtics) i paranoics. És doncs moltes vegades, més un tema personal de salut mental que de política. El Sistema Patriarcal Capitalista promou i premia aquests trastorns per tal de que la persona trastornada pugui aconseguir el poder que la satisfà i per tant pel poder que tant arriba a lluitar per tenir i retenir. Sempre dic que hi han bones i equilibrades persones però no tenen poder, no manen gran cosa, no decideixen socialment, és per això que estem en mans de tarats. Per tal de vèncer aquesta tendència, primer cal que la majoria de “normals” ens unim i fem força, som molts i podem desbancar aquests bojos del Poder, després substituir-los amb accions polítiques, socials i econòmiques racionals, normals, sensates, moderades… i allunyar a aquests pertorbats que apliquen polítiques només pel bé de una minoria, la seva, en detriment de la majoria i del Planeta. Són uns fanàtics de si mateixos i del que és seu, plens de creences sense ser capaços de comprendre, extremistes irracionals, totalitaris que se serveixen de la democràcia formal del Sistema que ells han legislat. Sense seny, desmesurats, violents i cruels sense escrúpols, indigents morals i ètics amb la bandera de la dominació i el control com a divisa.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s