DEBAT OBERT AMB ACTIVISTES FEMINISTES RESPECTE AL TREBALL REPRODUCTIU

A continuació us deixem el video de l’acte que vam organitzar amb la col·laboració de la Georgina Monge, la Carme Abril, l’Urszula Sienczak i la Betlem Cañizar Bel, totes elles activistes feministes:

Georgina Monge: La Georgina Monge López és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració, amb un postgrau i un màster en polítiques de gènere, forma part de la Crida per Sabadell i està afiliada al sindicat CGT. Actualment treballa a l’Ajuntament de Barcelona com a tècnica de transversalitat de gènere.

Betlem Cañizar Bel: La Betlem també és activista feminista. Llicenciada en Humanitats, postgraduada en gènere i igualtat d’oportunitats. Ha coordinat i fet activisme a Ca la Dona durant més de 10 anys. Ha coordinat el projecte Ciutats Vivivles (ciutatsvivibles d’Entrepobles) i ara fa de professora de secundària i d’activista en forma de regidora de l’oposició a Rubí, la seva ciutat amb l’Alternativa d’Unitat Popular Rubí. Podeu seguir-la també al diaridunaregidora.home.blog

Carme Abril: La Carme és de les terres de l’Ebre. Viu a l’Ampolla i és professora de llengua catalana i literatura a l’institut de Deltebre. La seva militància neix amb la Plataforma en Defensa de l’Ebre i el casal Popular Panxampla de Tortoda i després també amb la CUP. També és cofundadora i activista del col·lectiu feminista llibertari Llibertes. A més escriu a l’Ebre Digital, la Plataforma digital d’informació de les Terres de l’Ebre.

Úrsula Szienzak: Forma part del col·lectiu Antipatriarcal Sa Pedra. És llicenciada en llengües eslaves a Polònia i emsdedico a interpretació i traducció judicial. Habitualment treballa en temes de violència de gènere desde l’administració, comissaries, jutjats, Serveis Social i el 112.Va anar a les llistes de la CUP de Blanes a les darreres eleccions municipals i a més és cofundadora i presidenta del BDT de Blanes, i mare d una nena i d’un nen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s