Codi ètic

1.-NO DEPENEM DELS BANCS
No demanem cap crèdit bancari per finançar-nos. Mantenim la independència respecte els grups financers i les elits econòmiques. Revertim subvencions públiques en projectes socials.

2.-LIMITEM SOUS I MANDATS
La política no ha de ser una professió. Les regidores i regidors de la CUP de Blanes només podran exercir el càrrec durant un màxim de dos mandats consecutius. En el cas que es dediquin de forma parcial o exclusiva a la tasca institucional, rebran com a màxim un sou equivalent a dues vegades i mitja el Salari Mínim Interprofessional. Els càrrecs electes de la CUP no podran tenir duplicitat de càrrecs en altres institucions, excepte quan derivin directament de l’activitat municipal, com seria el cas del Consell Comarcal.

3.-TRANSPARÈNCIA EN ELS COMPTES I LA GESTIÓ
La candidatura es dotarà de mecanismes per garantir la màxima transparència en la seva gestió interna, i donarà compte públicament del seu balanç econòmic i activitat. Es farà públic el cost de la campanya i l’origen dels recursos que s’utilitzaran per dur-la a terme.

4.-RENÚNCIA A REGALS, PRIVILEGIS PEL FET DE SER CÀRREC ELECTE
Les regidores i regidors renunciaran a qualsevol privilegi o obsequi que puguin rebre pel fet de ser càrrecs electes, excepte en el cas de recursos o eines de treball relacionades amb la tasca institucional.

5.-CONSUM RESPONSABLE I CONTRACTACIÓ ÈTICA
En la seva tasca diària i a l’hora d’organitzar activitats, la candidatura prioritzarà l’ús de béns i serveis basats en criteris ètics i responsables des del punt de vista social i ambiental.

6.-PARTICIPACIÓ DE LA CIUTADANIA I DEL TEIXIT ASSOCIATIU EN LA POLÍTICA MUNICIPAL
La CUP de Blanes es compromet a promoure la participació i la presa de decisions vinculants per part de la ciutadania en tots els àmbits del municipi, inclòs l’institucional. En aquest sentit la CUP prioritzarà la participació directa i amb veu pròpia de la ciutadania i entitats en els plens municipals.

7.-PRESA DE DECISIONS OBERTA I ASSEMBLEÀRIA I COHERÈNCIA PROGRAMÀTICA
Els posicionaments i línies d’acció de la candidatura es decidiran de forma assembleària, i s’habilitaran canals de participació oberts a la ciutadania per discutir les qüestions de gran transcendència. En tot cas, la posició de les regidores i regidors serà coherent amb el contingut del programa electoral de la candidatura. Els càrrecs electes de la CUP posaran a disposició de l’assemblea la revocació signada del seu càrrec.

—————–FES LA TEVA DONACIÓ ACCEDINT AL FORMULARI!!——————-

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s